Årets julegave

Submitted by
Silje Lorgen
Publisert
13. desember 2021
Image

Kjære alle sammen, 

Vi vil først og fremst takke våre medlemmer for alle gode stunder og opplevelser i år. Det er godt å se samholdet, velviljen og det gode humøret i klubben vår når verden utenfor har vært ekstra uforutsigbar. Dessverre ble det ikke julefest i år heller, men vi håper dere alle kan samles med deres kjære og feire jul sammen.

Det er dessverre ikke alle barn i kommunen som har det like bra, og vi har i år besluttet at pengene som skulle gått til julegaver til alle instruktørene samt styret går i stedet til barn som lever i fattigdom i vår lille kommune. Frivillighetssentralen har lovet å øremerke vår gave på 10.000 kr slik at barna kan få julegaver og klær - og evt. mat hvis det er behov for det. Vi håper dette vil være til glede for dem og at de får en litt bedre jul.

Vi kan alle hjelpe til å bygge en fredligere verden - om det er i kommunen, på butikken eller i familien. Fortsett å være god med hverandre og gi en hjelpende hånd og et smil - det kan være noe som lyser opp hverdagen til en person. 

Vi ønsker dere en riktig fin og fredelig jul <3

Julehilsen fra Styret.