Viktig klubbinformasjon!

Submitted by
Anonym (ikke bekreftet)
Publisert
28. september 2021
Image

Hei alle sammen.

Vi kommer med oppdatert informasjon som gjelder instruktørsituasjonen i klubben. Siden mars/april 2020 har Irene og Jan-Tore hatt permisjon fra klubben. I denne perioden har Christina hatt ansvaret for medlemmene og instruktørene. En utfordrende oppgave hun har tatt på strak arm. Vi er så takknemlig for arbeidet og innsatsen hun og hjelpeinstruktørene har gjort i denne tunge pandemien og har opprettholdt treningstilbudet i klubben. Uten denne fantastiske gjengen hadde det ikke vært noen klubb. Tusen tusen takk!

Pandemien har vært utfordrende for våre unge medlemmer og instruktører. Ingen mesterskap, samlinger og begrenset sosiale aktiviteter. Vi har mistet tilgangen til å trene i gymsalen på ungdomskolen på grunn av den dårlige økonomien som er i kommunen. Flyttingen til Mjølner har medført lenger reisetid for mange og en konsekvens av det er at vi har mistet mange av våre medlemmer.

Klubben har dessverre mistet flere instruktører denne høsten av forskjellige grunner. For at vi skal kunne opprettholde et treningstilbud blir det gjort noen endringer på partiene.

Barnepartiet

Barnepartiet skifter navn til Videregående barn. Alle som har barn som går på dette partiet må søke opp «Giske tkd – Videregående barn» og bli medlem i denne gruppen på facebook. Ny partiinstruktør for denne gjengen blir Annabel Heltne 1. Dan. Sammen med seg har hun med Sofia og Magnus. Kanskje kommer det flere til. Treningstider blir som tidligere mandag og onsdag 1800 – 1900. Gjengen gleder seg stort til å ta fatt på oppgaven :)

Videregående senior og junior

Videregående junior og senior blir slått sammen til ett parti. Irene og Jan-Tore tar over ansvaret for partiet. Treningstid mandag og onsdag 1900 – 2030. Irene og Jan-Tore har treningene en gang i uken. Den andre dagen blir fordelt på de andre instruktørene eller at det blir kjørt fritrening. Dette vil bli annonsert på facebook gruppen.

Alle som går på dette partiet, må søke opp «Giske TKD – Videregående jr / sr» på facebook.

Planen videre....

Styret og instruktørteamet vil de neste dagene lage en plan for tiden fremover. Norge har åpnet opp igjen og vil gjøre det lettere med felles samlinger, mesterskap og andre sosiale aktiviteter. Ønsker du å bidra på en eller annen måte kan du ta kontakt med oss.

Sportslig hilsen

Giske Taekwon-Do Klubb